Nanga Rdestowiec japoński kłącze 50g mielony

Opis

Nanga Rdestowiec japoński kłącze 50g mielony

Nanga – Zioła i herbaty lecznicze

Składniki: kłącze rdestowca japońskiego mielone 100% Kraj pochodzenia: Polska Zalecany sposób użycia: odwar – 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania: przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Przeciwwskazania: nie należy stosować w okresie ciąży i laktacji.

białko serwatkowe co to, budowa stołu, ćw izometryczne, rower z tylnym amortyzatorem, buty reebok crossfit damskie, staw skokowy dolny, ryż właściwości, różowy monster, hupercyna a, vitamin water, ćwiczenia na szybkie odchudzanie, spika, psychobiotyki preparaty, co na kolacje na diecie, kominiarka na zime, rasguard, dobre buty do nordic walking damskie, produkty na redukcje, atletyczna budowa

yyyyy