Description
Govinda Proso Brązowe Kiełki Bio 125g
Govinda – Zdrowa żywność
Wyjątkowe pod względem odżywczym Surowa żywność proso brązowe kiełki bio Kiełkowanie powoduje rozbicie inhibitorów zawartych w brązowym prosie, część węglowodanów jest przekształcana w łatwo przyswajalne cukry, a białko rozkładane jest na aminokwasy. Kiełkowanie jeszcze bardziej poprawia i tak doskonałe właściwości prosa brązowego. Zawartość witamin wzrasta cztero- do sześciu razy w fazie kiełkowania, zwiększa się zawartość minerałów i substancji śladowych, a także cennych jednonienasyconych i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Żywy pokarm w niezmienionej, oryginalnej formie. Kiełki prosa brązowego są suszone w temperaturze 35°C i mają jakość surowej żywności. Zapewnia to pełną ochronę cennych kompleksów witaminowych, które powstają podczas kiełkowania. Mają orzechowy, lekko pikantny smak przypominający rzeżuchę. Doskonałe do twarogu, musli, pieczywa, sałatek i nie tylko oraz nadają się do bezpośredniego spożycia.
logo zumba, bandarze, sposób na komary, czy da się schudnąć bez ćwiczeń, balance board, kawa z masłem, ripper, tapioka gdzie kupić, legginsy krótkie, blue sauna katowice, zrzucac, maslo orzechowe go on, udka z ryżem, lekkie przekaski, dania fit, cholina sklep, triathlon trening, obiad dietetyczny przepis, plaza agh, dieta odchudzająca jadłospis na miesiąc, rowerek magic
yyyyy




